[ENGELAND] Conte bestraft, ambitie Everton trok Allardyce aan

30 november 2017, 11:53   Bijgewerkt: 30 november 2017, 20:50

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

- FA legt Conte onbekende straf voor

De FA heeft bekend gemaakt dat het Antonio Conte wil straffen voor zijn gedrag tijdens de met 1-0 gewonnen Premier League-wedstrijd tegen Swansea City. De Engelse voetbalbond maakt nog niet bekend of het om een boete gaat of een schorsing. De Italiaanse manager heeft in ieder geval nog tot volgende week dinsdag om te reageren op het voorstel.

- Allardyce overtuigd door de ambitie van Everton

Sam Allardyce tekende donderdag na lang onderhandelen een contract bij Everton. "Het belangrijkste voor mij is de ambitie die de club, de eigenaar en het bestuur hebben", vertelt hij in zijn eerste gesprek met het clubmedium. "We proberen weer de juiste spirit te krijgen binnen de club. Dat is lastig als je verliest, maar woensdag tegen West Ham United hebben we al gezien was een zege met de sfeer op Goodison Park doet. (Officiële kanalen)

- David Silva verlengt contract

Manchester City-middenvelder David Silva heeft zijn contract verlengd. De Spanjaard had een verbintenis tot en met 2019, maar dat is opengebroken tot 2020. "Ik ben ongelofelijk blij om mezelf langer te verbinden aan de club", aldus Silva. "Ik ben trots op wat we dit seizoen al hebben bereikt en ben blij om onder Pep Guardiola te spelen." (Clubkanaal)

- Conte biedt arbitrage excuses aan

Chelsea-manager Antonio Conte heeft zich bij de arbitrage verontschuldigd voor zijn gedrag in het duel met Swansea City (1-0 winst). De Italiaan werd woensdag voor rust naar de tribune gestuurd nadat hij het meermaals aan de stok had gekregen met de vierde official. "Ik zag dat de tegenstander tijd rekte en daarom heb ik een paar keer met de vierde man gesproken, maar er veranderde niets aan de situatie. Dat frustreerde mij. Op dat moment was ik boos, maar ik zie nu in dat ik me daarvoor moet verontschuldigen", aldus Conte. (Sky Sports)

- Rooney geniet van wereldgoal

Wayne Rooney was woensdag de held van Everton in de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen West Ham United. De aanvaller was goed voor een hattrick, waarbij hij zijn laatste treffer vanaf de middenlijn maakte na een slechte uittrap van West Ham-keeper Joe Hart. "Volgens mij heb ik een bal nog nooit zo goed geraakt", reageert de matchwinner. "Dit is één van mijn mooiste goals, zo niet de mooiste." (BBC)

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen