Cavani van schlemiel naar held bij winnend PSG

29 november 2017, 23:09

Paris Saint-Germain blijft het klassement in de Ligue 1 aanvoeren. Woensdagavond had het sterrenensemble weinig te duchten van Troyes, maar werd er desondanks geen monsterscore geboekt. Het bleef bij 2-0 in Parijs.

Edinson Cavani kreeg in de 41ste minuut de kans om de score te openen, maar de spits miste vanaf elf meter. Daardoor zal de penaltydiscussie de komende tijd wel weer gaan oplaaien in Parijs. Ondanks de misser de aanvaller trok PSG het duel in de slotfase over de streep. Neymar opende het bal in de 73ste minuut, waarna Cavani in de negentigste minuut op aangeven van Neymar de 2-0 maakte. Het was zijn 153ste doelpunt in dienst van PSG.

De Franse topploeg heeft een voorsprong van tien punten op Olympique Marseille, dat vanavond naar de tweede plaats is geklommen. Troyes staat dertiende.