Labyad speler van de maand, Vd Beek wint talentenprijs

29 november 2017, 19:48

De maandelijkse prijzen die de Eredivisie sinds dit seizoen uitdeelt, zijn een prooi geworden voor Zakaria Labyad en Donny van de Beek. FC Utrecht-middenvelder Labyad is verkozen tot beste speler van de maand november terwijl Ajacied Van de Beek is uitgeroepen tot talent van de maand.

Dat heeft de Eredivisie, samen met statistiekenbureau Opta, bekendgemaakt. Labyad was in de maand november met vier goals in slechts twee duels een opvallende man op de Nederlandse velden. Door een schorsing miste hij zelfs nog een wedstrijd in november. De 24-jarige technicus heeft Bartholomew Ogbeche (Willem II) en Donny van de Beek (Ajax) achter zich gelaten.

Voor Van de Beek is dat geen ramp, aangezien hij er wel met de talentenprijs vandoor is gegaan. De Ajax-middenvelder is namelijk opgeroepen tot talent van de maand. De Ajacied maakte een hattrick tegen NAC Breda en kwam afgelopen zondag ook tegen Roda JC tot scoren. Eerder in de maand begon hij tegen FC Utrecht, de wedstrijd waarin Labyad twee keer scoorde, nog op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen