Ronaldo, Messi en Neymar kijken uit naar WK-loting

29 november 2017, 16:23

Het WK in Rusland wordt pas volgend jaar zomer afgewerkt, maar aanstaande vrijdag staat al in het teken van het toernooi in 2018. Dan vindt namelijk, om 16.00 uur Nederlandse tijd, de loting voor de groepsfase plaats. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en Neymar kijken er naar uit.

Ronaldo gaat de loting vrijdag met veel interesse volgen, zo zegt hij op de website van de FIFA. "Ik leef er relaxt naartoe", zegt hij. "Niet alle landen zijn even sterk, maar ik weet dat de groepen in balans zullen zijn. Door die gedachte voel ik weinig stress. Als het toernooi begint, zal ons team er staan. We zullen onze duels moeten winnen, wie de tegenstanders ook zijn."

"Ik ga de loting volgen, als we niet hoeven te trainen", voegt Lionel Messi toe. Neymar is benieuwd wie er voor Brazilië uit de koker zullen rollen. "Ik verwacht dat we iedere tegenstander kunnen hebben", zegt hij vol vertrouwen. De buitenspeler gaat er vrijdag goed voor zitten. "Ik zet de popcorn in de magnetron en zal vrienden en familie bellen. Iedereen wil de loting zien."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen