Tottenham zet slechte reeks voort tegen Leicester

29 november 2017, 00:21

Tottenham Hotspur ging dinsdagavond onderuit op bezoek bij Leicester City. In het King Power Stadium won de thuisploeg met 2-1. Het is de derde keer op rij dat er niet gwonnen wordt en daardoor moet Tottenham vrezen dat de top vier verder wegloopt. Leicester City stijgt door de zege naar plek negen.

Leicester City wist de laatste drie competitieduels niet te winnen, maar kwam tegen Tottenham al snel op voorsprong. Jamie Vardy opende na dertien minuten spelen de score op aangeven van Marc Albrighton. Voor de spits betekende het zijn zevende competitietreffer van het seizoen.

Tottenham had het lastig en slaagde er niet in om de gelijkmaker binnen te schieten. Kort voor rust was het opnieuw raak voor Leicester City. Riyad Mahrez verdubbelde de score. Na een goede actie schoot hij hard binnen. Pas in de slotfase trof Tottenham eindelijk doel. Op aangeven van invaller Erik Lamela, die na een jaar blessureleed zijn rentree maakte, zorgde Harry Kane voor de aansluitingstreffer. Een nederlaag kon hij echter niet meer voorkomen.

Tottenham Hotspur pakte in de laatste vijf competitieduels slechts vier punten en staat daardoor op de vijfde plek met 24 punten. Leicester City staat negende en verzamelde zeventien punten.

Brighton-Crystal Palace

Crystal Palace heeft er opnieuw een puntje bij. Op bezoek bij promovendus Brighton & Hove Albion werd doelpuntloos gelijkgespeeld. Palace is nog steeds de hekkensluiter, maar komt in punten gelijk met Swansea City, dat woensdag nog wel in actie komt tegen Chelsea. Brighton is de huidige nummer tien.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen