Spoorboekje: rapport Oranjevrouwen, duels in Engeland

29 november 2017, 07:26   Bijgewerkt: 29 november 2017, 09:09

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 29 november.

Special

- Zoals na elke interland geeft FCUpdate.nl cijfers aan de internationals van Oranje die in actie zijn gekomen. Dat doen we ook nu, na de interland van de Oranjevrouwen tegen Ierland. In het Goffertstadion kwamen de Nederlandse dames niet verder dan 0-0.

- Het duel met Ierland in de WK-kwalificatie was de laatste wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen in het jaar 2017. In gesprek met FCUpdate.nl reageren enkele speelsters op de remise in de Goffert. 

Wedstrijden

FC Barcelona-Real Murcia (19.30 uur)

In de Copa del Rey ontvangt FC Barcelona tweededivisionist Real Murcia. De eerste ontmoeting eindigde in een simpele 0-3 zege voor Barcelona. In het eigen Camp Nou moet de ploeg van Ernesto Valverde het zien af te maken.

Chelsea-Swansea City (20.45 uur)

Nummer drie Chelsea neemt het op tegen laagvlieger Swansea City. Met de achterstand van elf punten op Manchester City in het achterhoofd mag de ploeg van Antonio Conte absoluut geen fouten maken tegen de nummer voorlaatst.

Manchester City-Southampton (21.00 uur)

Met de ruime winst van concurrent Manchester United in het achterhoofd neemt koploper City het in eigen huis op tegen Southampton. De bezoekers hebben het nodige vertrouwen opgedaan door de 4-1 winst op Everton, maar City is al elf competitiewedstrijden op rij ongeslagen.

Paris Saint-Germain-Troyes (21.00 uur)

Ook een midweekse speelronde in de Ligue 1. Koploper PSG neemt het in eigen huis op tegen nummer twaalf Troyes. Doet de miljoenenaanval van de thuisploeg weer van zich spreken of krijgt de koploper het nog lastig in eigen huis?

Voetbal op tv

19.25 uur: Barcelona-Murcia, Ziggo Sport Voetbal, live-verslag van Copa del Rey-duel

20.50 uur: Everton-West Ham United, Ziggo Sport, live-verslag van Premier League-duel

21.25 uur: Altético Madrid-Elche, Ziggo Sport Voetbal, live-verslag van Copa del Rey-duel

22.45 uur: Match of the Day, BBC One, samenvattingen Premier League

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen