Hazard geeft niet alles op training: "Doe dat bewust niet"

28 november 2017, 18:51

Eden Hazard traint bij Chelsea lang niet altijd voluit. Dat heeft volgens de aanvaller te maken met de hoeveelheid overtredingen die hij te verduren krijgt. Ook tijdens oefensessies probeert de Belgisch international zich daarom zo veel mogelijk te beschermen.

Hazard is de speler in de Premier League waar sinds 2014 de meeste overtredingen op werden gemaakt. De aanvaller probeert daarom tijdens de training van Chelsea om zo min mogelijk betrokken te raken bij duels. "Of ik mijn benen bescherm tijdens het trainen? Zeker weten! Om eerlijk te zijn geef ik ook niet alles tijdens trainingen", vertelt hij in gesprek met de Evening Standard.

"Ik wil niet te veel schoppen krijgen tijdens de training", vervolgt Hazard, die er veel aan doet om fit te blijven. "We hebben dit seizoen niet veel periodes zonder wedstrijden. Daarom probeer ik op de trainingen wat rust te pakken, zodat ik alles kan geven tijdens wedstrijden. Er worden veel overtredingen op mij gemaakt. Maar dat hoort ook bij het voetbal en je hoort mij dan ook niet klagen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen