Elia even terug in Nederland voor operatie aan schouder

28 november 2017, 18:20

Eljero Elia is voor even terug in Nederland. De aanvaller van Istanbul Basaksehir zal aanstaande vrijdag een operatie aan zijn schouder ondergaan. Nu hij toch weer in zijn thuisland was, was er ook tijd om een bezoek te brengen aan zijn oude club Feyenoord.

Elia heeft het naar zijn zin in Turkije en baalt dan ook van de schouderblessure waar hij aan geopereerd wordt. Afgelopen seizoen kampte hij eveneens met schouderklachten. "Ik kreeg daar een paar beuken en toen kwam de oude schade weer omhoog. Ik moet nu zo snel mogelijk geopereerd worden en daarna revalideren", zegt hij in gesprek met Feyenoord TV

Istanbul Basaksehir werd nog niet zo lang geleden opgericht en het is dan ook heel anders dan Feyenoord. "De club is niet zo groot als Feyenoord en zal dat waarschijnlijk ook niet worden. Maar ik heb het naar mijn zin", zegt Elia, die Feyenoord een warm hart toe blijft dragen. "Ik volg Feyenoord op de voet en heb nog steeds veel contact met de jongens. Ik zit ook nog in de groepsapp. Ik heb hier twee jaar gezeten en veel meegemaakt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen