[SPANJE] La Liga wil VAR invoeren, Bale staat voor rentree

28 november 2017, 17:47

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Spanje op een rijtje.

La Liga-president hoopt op video-arbitrage

Nadat Lionel Messi een zuiver doelpunt afgekeurd zag worden in de wedstrijd tegen Valencia afgelopen weekend laait de disucssie over video-arbitrage weer op in Spanje. Ook La Liga-president Javier Tebas hoopt dat de videoscheidsrechter ingevoerd wordt. "Iedereen in Spanje weet dat de goal van Messi telde, ik heb het zelf ook gezien. Wij willen de technologie graag inzetten en zijn er achter de schermen druk mee bezig. Hopelijk kan de video-arbiter dit soort situaties in de toekomst voorkomen." (Marca)

Rentree Bale in bekerduel Real Madrid

Gareth Bale kan zijn rentree voor Real Madrid gaan maken in het bekerduel met Fuenlabrada van dinsdagavond. Na maanden afwezigheid vanwege een kuitblessure is hij weer volledig hersteld. "Het plan is dat hij gaat spelen. Ik weet nog niet hoeveel minuten hij kan maken. Ik zie Gareth, Cristiano Ronaldo en Karim Benzema graag samen voetballen omdat het lang geleden is dat dat mogelijk was", zegt trainer Zinedine Zidane. (Officiële website Real)

Yeray Alvarez hersteld van teelbalkanker

Yeray Alvarez van Atlético Bilbao is hersteld van teelbalkanker. De 22-jarige speler kwam dit seizoen nog niet in actie vanwege de chemotherapie die hij moest ondergaan. Eerder al werd hij geopereerd aan de tumor, maar enkele maanden later kwam de kanker terug. "Nu hij genezen is verklaard kan hij weer aansluiten bij de groep en de oefeningen doen die de technische staf verantwoord acht", zo valt er te lezen in een verklaring van Bilbao.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen