Onrust bij Go Ahead, dat meerdere mutaties doorvoert

27 november 2017, 14:24

Het is behoorlijk onrustig bij Go Ahead Eagles. De ploeg uit Deventer presteert ondermaats in de competitie, waardoor de directie besloten heeft om in te grijpen. Drie leden van het dagelijks bestuur verkassen per direct naar de Raad van Commissarissen, terwijl ondertussen technisch manager Dennis Bekking stopt in zijn rol.

Dat heeft de directie besloten, zo wordt maandag gemeld. Drie leden van het dagelijks bestuur worden overgeheveld naar de Raad van Commissarissen die op afstand opereert. Dennis Bekking wordt ontgeven uit zijn functie van technisch manager. Go Ahead gaat op zoek naar een nieuwe functie voor hem. Hans de Vroome en voorzitter Edwin Lugt vormen vanaf heden samen de directie.

"Go Ahead Eagles bevindt zich in een moeilijke fase", legt De Vroome uit. "Sportief gezien gaat het niet goed en het doet me pijn te constateren dat er sprake is van een afstand tussen club en fans. Om het tij te keren zijn daadkracht en draagvlak cruciaal. Een eenheid vormen, binnen alle geledingen van de club."

Volgens Go Ahead, dat nu dertiende staat in de Jupiler League, is het een goede zat dat Dennis Bekking zijn functie moet neerleggen. "De clubleiding is van mening dat Bekking de afgelopen anderhalf jaar in organisatorisch opzicht goed werk heeft geleverd maar dat er prestatief gezien niet de benodigde stappen zijn gezet. De clubleiding gaat met Dennis in gesprek over een aanpassing van zijn functie. Hierover zal in de komende dagen meer duidelijk worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen