PSG negen punten los na winst in kraker tegen Monaco

26 november 2017, 23:09

Paris Saint-Germain heeft zondagavond goede zaken gedaan in de Ligue 1 door de topper tegen AS Monaco te winnen. Dankzij treffers van Edinson Cavani en Neymar won PSG uiteindelijk met 1-2. Daardoor is de voorsprong op nummer twee Olympique Lyon weer negen punten.

Paris Saint-Germain kwam na negentien minuten spelen op voorsprong in het Stade Louis II. Op aangeven van Julian Draxler was het Cavani die de 0-1 binnenschoot. Voor de Uruguyaanse spits betekende het alweer zijn zestiende competitietreffer. Enkele minuten na rust haalde Almamy Touré Neymar onderuit in het strafschopgebied, waardoor PSG een penalty toegewezen kreeg. De Braziliaan ging vervolgens zelf achter de bal staan en schoot beheerst de 0-2 binnen.

AS Monaco was pas negen minuten voor tijd in staat om iets terug te doen. Joao Moutinho maakte nog wel de aansluitingstreffer, maar echt spannend werd het niet meer. Bij AS Monaco bleef Nederlander Terence Kongolo negentig minuten op de bank.

PSG is na veertien speelronden zeer overtuigend koploper met negen punten meer dan nummer twee Lyon. Monaco heeft eveneens negen punten minder, maar een slechter doelsaldo dan Lyon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen