Juventus na rust ruim langs laagvlieger Crotone

26 november 2017, 22:48

Juventus heeft zondagavond een vrij eenvoudige zege op Crotone geboekt. In eigen huis werd het 3-0, waardoor de ploeg van Massimiliano Allegri aansluiting blijft houden bij Internazionale en Napoli. Juventus blijft na de veertiende speelronde op plek drie staan.

De eerste helft zal ongetwijfeld als frustrerend zijn ervaren door Juventus. De thuisploeg was de bovenliggende partij, maar een doelpunt bleef uit. Na rust kwam dat echte meer dan goed. Na 52 minuten opende Mario Mandzukic de score op aangeven van Andrea Barzagli. Daarna leek het verzet van Crotone gebroken, want acht minuten later verdubbelde invaller Mattia De Sciglio de score.

Twintig minuten voor tijd maakte Medhi Benatia er na een goede voorzet van Miralem Pjanic 3-0 van en dat bleek uiteindelijk ook de einstand. Juventus blijft daardoor in het spoor van concurrenten Inter en Napoli. Inter heeft twee punten meer, terwijl koploper Napoli een voorsprong van vier punten heeft op Juventus.