Arsenal mazzelt dankzij Sánchez, simpele winst Southampton

26 november 2017, 17:03

Arsenal heeft goede zaken gedaan in de Premier League. Hoewel het er lange tijd op leek dat ze niet zouden winnen van Burnley, sloeg Alexis Sánchez in blessuretijd vanaf de strafschopstip alsnog toe. Bij het duel tussen de oud-werkgevers van Ronald Koeman kwam Southampton als winnaar uit de bus. 

Burnley - Arsenal

Voor beide ploegen stond er aansluiting met de top vijf van Engeland op het spel. De winnaar van het onderonsje zou over Liverpool en Tottenham Hotspur heengaan naar de vierde plek. En hoewel het er lange tijd op leek dat er geen winnaar zou komen, trokken The Gunners in de slotfase alsnog aan het langste eind. Nadat Aaron Ramsey werd neergehaald, mocht Alexis Sánchez vanaf elf meter aanleggen. Hij faalde niet oog in oog Nick Pope en schoot Arsenal weer naar de plek die rechtgeeft op Champions League.

{image[322644][right-half][]}Southampton - Everton

Everton, dat eerder deze week pijnlijk klop kreeg van Atalanta Bergamo, kwam ook op bezoek bij Southampton al snel achter. Dusan Tadic opende na een kwartier spelen de score voor de thuisploeg. Op slag van rust liet Gylfi Sigurdsson zien waarom Ronald Koeman destijds vijftig miljoen euro voor hem over had. Na een heerlijke kapbeweging schoot hij de gelijkmaker prachtig binnen achter doelman Fraser Forster.

Toch kwam er uiteindelijk geen zege voor The Toffees. Charlie Austin werd met twee harde kopballen matchwinner in het duel tussen de voormalig werkgevers van Ronald Koeman, waarin Southampton uiteindelijk aan het langste eind trok: 4-1. De laatste goal kwam op naam van Steven Davis. Southampton staat daardoor keurig in de middenmoot, terwijl Everton nog altijd maar twee punten boven de streep staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen