Bosz krijgt uitstel van ontslag, ondanks zeer kritische media

26 november 2017, 11:48

Peter Bosz moet het flink ontgelden in de Duitse media. Na het krankzinnige gelijkspel tegen Schalke 04 wacht er volgens diverse media niets anders dan een ontslag. Volgens Sport1 is het zelfs onvermijdelijk geworden, al heeft het er alle schijn van dat het deze week nog niet gaat gebeuren.

Het medium schrijft dat Bosz hulpeloos oogde na het 4-4 gelijkspel. Ontslag zou onvermijdelijk zijn volgens hen, al zag verslaggever Christoph Küppers dat Bosz zondag nog gewoon op het trainingscomplex aanwezig was en niets duidde op een ontslag.

Ook Kicker twijfelt openlijk aan de positie van Bosz en zijn kwaliteiten. Volgens het dagblad is het opvallend dat naarmate het seizoen toeneemt, de boel juist instort bij Borussia Dortmund. En dat terwijl er toch een opbouw zichtbaar had moeten zijn.

Tot slot was ook Bild niet mals voor de voormalig Ajax-trainer. Zij denken dat de gelijkmaker van Schalke 04 het ontslag van Bosz betekent. En 'dat zag hij zelf op dat moment ook', schrijft Bild.

Uitstel

Ondanks alle negatieve berichten heeft het er alle schijn van dat Bosz ook tegen Bayer Leverkusen nog 'gewoon' op de bank zit komende week bij Dortmund. Na alle kritische berichtgeving in de Duitse media, wordt er ook geschreven dat de clubleiding voorlopig de coach de hand boven het hoofd houdt. Een gebrek aan andere kandidaten is een van de redenen van die beslissing. Al zijn er wel snel goede resultaten gewenst om van uitstel, afstel van executie te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen