Inter wint ook bij Cagliari en grijpt koppositie in Serie A

25 november 2017, 23:08

Internazionale staat, in elk geval voor één dag, bovenaan in de Serie A. De ploeg van coach Luciano Spalletti won zaterdag de uitwedstrijd tegen Cagliari en is daardoor, na veertien speeldagen, nog steeds ongeslagen in de Italiaanse competitie. De Milanezen zegevierden met 1-3 in de Sardegna Arena.

Mauro Icardi was met twee doelpunten de grote man bij Inter. De Argentijnse spits opende in de 29ste minuut de score op aangeven van Ivan Perisic. In de slotfase legde Icardi, na een scrimmage, de eindscore vast op 1-3. Na voorbereidend werk van Antonio Candreva had Marcelo Brozovic Inter in de 55ste minuut op 0-2 gezet, Leonardo Pavoletti bracht in de 71ste minuut de spanning terug namens Cagliari met de 1-2. Bij de thuisclub bleef Gregory van der Wiel op de bank.

De behaalde drie punten brengen het totaal van Inter op 36 stuks. Napoli heeft 35 punten, maar kan de koppositie zondag heroveren. Daarvoor moeten de Napolitanen winnen bij Udinese. Cagliari staat met vijftien punten in de middenmoot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen