Steijn: "Kwalijk hoe we de doelpunten hebben weggegeven"

25 november 2017, 22:03

VVV-Venlo speelde zaterdag voor de derde keer op rij gelijk in de Eredivisie. Waar coach Maurice Steijn na de duels met NAC Breda (0-0) en Feyenoord (1-1) blij was met een punt, baalde hij na de wedstrijd tegen Willem II. De Limburgers verspeelden in de eigen Koel een 3-1 voorsprong (3-3).

"Ik denk dat we vanavond hadden moeten winnen, gezien het veldspel en de kansen. Dit hadden we niet meer mogen weggeven", aldus Steijn bij de NOS. "Bij een 2-0 stand had het ook al 4-0 kunnen staan. Die kansen benut je dan niet, maar verder was er niets aan de hand. Daarna kwamen zij door een van richting veranderde corner terug tot 2-1, maar later maakten we de 3-1."

Twee minuten na de 3-1 van VVV kwam Willem II via Bartholomew Ogbeche - hij scoorde na een vrije trap van Jop van der Linden - terug tot 3-2. "We maakten een totaal onnodige overtreding aan de zijlijn. We hadden nog gewaarschuwd voor de uitstekende trap van Van der Linden. Daardoor wordt het 3-2 en gaan zij alles of niets spelen. Uiteindelijk werd het voor hen alles en voor ons niets. We hebben vanavond uitstekend gespeeld, maar ik neem mijn ploeg kwalijk hoe we de doelpunten hebben weggegeven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen