Hattrick van Ogbeche bezorgt Willem II laat punt tegen VVV

25 november 2017, 21:00   Bijgewerkt: 25 november 2017, 21:39

VVV-Venlo heeft in de extra tijd een overwinning tegen Willem II weggegeven. De regerend Jupiler League-kampioen sloeg in de openingsfase van de eerste én de tweede helft toe tegen het voorzichtige WIllem II. De Venlonaren verschaften zich tot twee keer toe een marge van twee doelpunten, maar zagen Willem II in de slotfase alsnog langszij komen. Bartholomew Ogbeche was de held aan Tilburgse zijde met drie doelpunten. Het verschil tussen beide ploegen blijft hierdoor vier punten.

In het vervolg van de eerste helft viel er echter een stuk minder te genieten. VVV nam wat gas terug en bij Willem II lukte weinig. Fran Sol kwam nog het dichtst in de buurt bij een treffer, maar zijn kopbal werd gepareerd door Lars Unnerstall. Aan de andere kant moest Branderhorst weer eens in actie komen na een inzet van Van Crooij.

Willem II drong echter niet verder aan en VVV leek een kwartier voor tijd de wedstrijd in het slot te gooien. Jop van der Linden veroorzaakte een strafschop nadat hij een onhandige overtreding maakte en Clint Leemans maakte geen fout vanaf de stip. Vrijwel direct daarna viel echter de 3-2 uit opnieuw een spelhervatting: Ogbeche kopte binnen uit een vrije trap van Van der Linden. De Tricolores zetten aan en Ogbeche liep in blessuretijd de gelijkmaker binnen na een voorzet van Azzaoui.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen