Ronaldo helpt Real aan moeizame zege op Málaga

25 november 2017, 22:21

Real Madrid heeft zaterdagavond een nipte 3-2 overwinning op Málaga geboekt. Cristiano Ronaldo maakte een kwartier voor tijd de winnende treffer waardoor Real dit weekend rustig achterover kan leunen om te zien wat de concurrentie doet. Het verschil met koploper FC Barcelona wordt verkleind tot zeven punten, maar de Catalanen komen later dit weekend nog in actie.

Real Madrid kwam in eigen huis al na negen minuten spelen op voorsprong. Een kopbal van Ronaldo eindigde in eerste instantie op de lat, maar in de rebound schoot Karim Benzema alsnog raak. Daarmee brengt de Fransman zijn totaal aantal competitietreffers op twee. Málaga reageerde echter snel en nog geen tien minuten later was het weer gelijk.

Met iets meer dan twintig minuten op de klok zette Real de 2-1 op het scorebord. Het was Casemiro die zijn ploeg na een corner opnieuw op voorsprong zette. Málaga dacht vlak voor rust voor de gelijkmaker te tekenen uit een vrije trap, maar de treffer werd afgekeurd omdat het fluitsignaal voor de rust al had geklonken.

In de tweede helft kwam de gelijkmaker er alsnog. Gonzalo Castro maakte er weer 2-2 van. Real kreeg een kwartier voor tijd de ultieme kans om weer op voorsprong te komen toen de thuisploeg een strafschop kreeg toegewezen. Ronaldo miste in eerste instantie vanaf elf meter, maar schoot in de rebound wel raak. Dit keer wist Real de voorsprong wel te behouden.

Real Madrid is na dertien speelronden de nummer drie in de Primera División met 27 punten. Koploper FC Barcelona heeft er 34, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. Ook nummer twee Valencia, met dertig punten, komt dit weekend nog in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen