Spurs ook niet langs West Brom, Man United klopt Brighton

25 november 2017, 18:10   Bijgewerkt: 25 november 2017, 19:12

Tottenham Hotspur heeft opnieuw averij opgelopen in de Engelse titelstrijd. De ploeg van manager Mauricio Pochettino kwam zaterdag, een week na de verloren derby bij Arsenal, in de thuiswedstrijd tegen West Bromwich Albion niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Manchester United zegevierde op het eigen Old Trafford met 1-0 over Brighton & Hove Albion.

Door het gelijkspel tegen West Brom staat Tottenham nu vierde met 24 punten uit dertien wedstrijden, Manchester United bezet na de winst op Brighton de tweede positie met 29 punten. Manchester City staat met 34 punten fier bovenaan, nummer drie Chelsea heeft 25 punten. Manchester City gaat zondag nog op bezoek bij Huddersfield, Chelsea speelt later op de zaterdagavond (aftrap 18.30 uur) op Anfield de kraker bij Liverpool.

Tottenham keek voor eigen publiek lang tegen een achterstand aan in het duel met West Brom. Salomon Rondón bracht de bezoekers in de vierde minuut uit de tegenaanval aan de leiding. De Londenaren trokken daarna het initiatief naar zich toe, maar de gelijkmaker liet tot de 74ste minuut op zich wachten. Harry Kane was op aangeven van Dele Alli verantwoordelijk voor de 1-1. Bij Tottenham bleef Michel Vorm op de bank.

Op Old Trafford had Manchester United moeite met het stugge Brighton & Hove Albion, waar Davy Pröpper in de basis stond en Tim Krul reserve bleef. Daardoor kwam de equipe van manager José Mourinho moeizaam tot uitgespeelde kansen, maar het pakte toch drie punten. Na een corner belandde de bal bij Ashley Young, wiens uithaal door Brighton-verdediger Lewis Dunk van richting werd veranderd en daardoor in het doel vloog.

Hekkensluiter Crystal Palace boekte op het eigen Selhurst Park een 2-1 zege op Stoke City, dankzij een treffer van Mamadou Sakho in de tweede minuut van de extra tijd. Bij Crystal Palace zaten Patrick van Aanholt en Timothy Fosu-Mensah op de bank, Jario Riedewald was afwezig. Erik Pieters verscheen aan de aftrap bij Stoke, waar Bruno Martins Indi en Ibrahim Afellay reserve bleven.

Met Daryl Janmaat op de bank en Marvin Zeegelaar in de basis versloeg Watford FC Newcastle United met 0-3. Zeegelaar gaf de assist waaruit Will Hughes in de achttiende minuut de 0-1 scoorde. Met Mike van der Hoorn als basisspeler en Leroy Fer als invaller speelde Swansea City in het eigen Liberty Stadium 0-0 tegen AFC Bournemouth, waar Nathan Aké tot de eerste elf behoorde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen