Gudelj is tevreden in China: "Het plan is om te blijven"

25 november 2017, 11:41

Nemanja Gudelj heeft het naar zijn zin in China. Zijn eerste seizoen met Tianjin Teda zit er inmiddels op en als het aan de voormalige speler van NAC Breda, AZ en Ajax ligt, blijft hij in de Chinese Super League. "Ik heb nog een contract voor twee jaar."

Met Tianjin Teda speelde Gudelj tegen degradatie. "Dit seizoen was niet heel goed. Van de laatste zes wedstrijden wonnen wij er vijf en speelden we ons uiteindelijk makkelijk veilig", vertelt de Serviër aan FOX Sports. "Het doel van deze club is middenmoot. Je kunt de club vergelijken met Heracles Almelo en PEC Zwolle, al doet Zwolle het nu beter dan normaal."

Gudelj heeft vakantie en was vrijdag bij AZ - FC Twente en een week eerder bij NAC Breda - Ajax. Wat hem betreft keert de middenvelder na zijn vakantie terug bij Tianjin Teda. "Het seizoen is voorbij en begint de interesse op gang te komen. Ik zie wel hoe het loopt. Het plan is om te blijven, omdat ik tevreden ben."

Gudelj weet tegelijkertijd dat China in de gaten gehouden wordt. "Als je kijkt naar Paulinho, die de transfer naar FC Barcelona maakte. In China spelen zoveel Europese spelers, ook Europese ploegen kijken naar de Chinese Super League. Het is niet zo wanneer je naar China gaat, je nooit meer terug kan komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen