[ENGELAND]: Carrick kampt met hartritmestoornissen

24 november 2017, 22:32

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

- Carrick kampt met hartritmestoornissen

Michael Carrick is dit seizoen amper in actie gekomen bij Manchester United. Dat heeft niet alleen met de kwaliteiten van de middenvelder te maken, maar ook met zijn gezondheid. In een statement op Twitter verklaart hij te maken hebben gehad met hartritmestoornissen. Inmiddels is hij er aan behandeld en is hij op de weg terug. "Ik hoop snel weer aanspraak te maken op de wedstrijdselectie." (Twitter)

- Everton hoopt snel te handelen

Nog altijd is er geen echte opvolger voor Ronald Koeman bij Everton. David Unsworth is immers een tijdelijke oplossing. Voorzitter Farhad Moshiri hoopt deze week daarover meer nieuws te kunnen brengen. "Onze eerste prioriteit ligt bij het terugbrengen van rust binnen de club door een nieuwe manager aan te stellen. We zijn er dichtbij." (TalkSport)

- Owen beoefent nieuwe sport

Michael Owen is sinds 2013 al profvoetballer af, maar de voormalig topsits heeft een nieuwe sport gevonden om in uit te blinken. De Engelsman maakte tijdens een liefdadigheidswedstrijd zijn debuut als jockey. Dat deed Owen niet onverdienstelijk, want hij eindigde zijn eerste wedstrijd als tweede. (Twitter)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen