[SPANJE]: Bale hervat de training, Valencia-coach geschorst

24 november 2017, 16:31

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Spanje op een rijtje.

- Gareth Bale weer in training

Gareth Bale heeft de groepstraining bij Real Madrid weer hervat. Door verschillende blessures was de Welshmen de voorbije twee maanden niet beschikbaar voor de ploeg van Zinédine Zidane. De Franse manager heeft wel al aangeven dat hij de vleugelaanvaller rustig gaat brengen. Er werd nog in het midden gelaten of Bale bij de wedstrijdselectie zit voor het treffen met Málaga van zaterdag. Ook Keylor Navas en Mateo Kovacic zijn twijfelgevallen. (RealMadrid.com)

- Marcelino twee duels op de tribune

Valencia draait dit seizoen als een tierelier onder trainer Marcelino, maar de spelers moeten het de komende twee duels zonder hun coach aan de zijlijn doen. De Spaanse voetbalbond heeft de trainer geschorst, nadat hij afgelopen week tegen Espanyol door de scheidsrechter weg werd gestuurd. Marcelino mist hierdoor de topper tegen Barcelona en Getafe. Zowel de manager als de club kregen daar bovenop nog een kleine boete.

(Spaanse voetbalbond RFEF)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen