Oorwassing Everton: "Ze hebben het mij makkelijk gemaakt"

23 november 2017, 23:53

Omdat Everton al uitgeschakeld was, gaf David Unsworth een paar reservespelers de kans in het Europa League-duel tegen Atalanta. De manager werd echter niet beloond door zijn grotendeels tweede garnituur. De Italianen wonnen namelijk met 1-5.

"Ik heb ze vooraf gevraagd om het me zo lastig mogelijk te maken voor zondag om ze buiten de basis te laten, maar het overgrote deel heeft het mij heel makkelijk gemaakt", vertelt de opvolger van Ronald Koeman na afloop in de catacomben tegen The Liverpool Echo. "De manier waarop wij in de laatste tien minuten tegentreffers krijgen is onacceptabel. De teams die tegen ons scoren hoeven amper hun best te doen."

Ook Wayne Rooney luchtte na afloop zijn hart bij BT Sport. "Hoewel het nergens meer om ging, stond onze eer wel op het spel. Het is sowieso nooit leuk om te verliezen en dit is wel heel teleurstellend." Toch houdt hij vertrouwen in Unsworth, die nog geen vaste aanstelling heeft. "Sinds zijn komst heerst er een geweldige sfeer in spelersgroep en zijn er een paar goede resultaten geboekt. Uiteindelijk zal het bestuur een keuze maken. Ik ga ervanuit dat ze daar hard aan werken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen