Groep C: Sporting Braga dompelt Hoffenheim in rouw

23 november 2017, 23:14

Sporting Braga staat in de volgende ronde van de Europa League. De Portugezen waren in groep C uiterst effectief tegen Hoffenheim (3-1), dat nu is uitgeschakeld. Istanbul Basaksehir won met 1-2 bij Ludogorets en houdt kans op het bereiken van de knock-outfase.

Sporting Braga – Hoffenheim 3-1

Sporting Braga had zijn opdracht duidelijk begrepen: winnen om door te gaan naar de volgende ronde. De Portugezen trapten in eigen huis het gaspedaal meteen in tegen Hoffenheim, dat zonder Justin Hoogma in de wedstrijdselectie speelde. In de eerste minuut was het raak via Marcelo Goiano. In de tweede helft ging Hoffenheim op zoek naar doelpunten. Serge Gnabry hielp een enorme kans om zeep. Hij wilde de bal met de binnenkant in de hoek drukken, maar schoot naast. Mark Uth, net als Gnabry invaller, maakte in het laatste deel van de wedstrijd de gelijkmaker. Van dichtbij liep de oud-speler van sc Heerenveen een vrije trap binnen. Een spannend slot kwam eraan. Hoffenheim leek de smaak helemaal te pakken hebben, maar toonde Braga zich erg dodelijk. Fransergio sloeg met twee doelpunten toe en dompelde Hoffenheim in rouw. Adam Szalai van Hoffenheim moest nog vertrekken met een rode kaart.

Ludogorets - Istanbul Basaksehir 1-2

Istanbul Basaksehir, met Eljero Elia op de bank, begon uitstekend aan het duel in Bulgarije. Edin Visca schoot een goede voorzet naar de tweede paal binnen. Nog voor het eerste half uur tekende Kerim Frei met een hard schot in de hoek voor de 0-2. Ludogorets kwam in de tweede helft terug. Op aangeven van Virgil Misidjan maakte Marcelinho de aansluitingstreffer. Aan beide kanten waren er kansen op een volgend doelpunt, maar werd er niet gescoord. Istanbul Basaksehir zal over twee weken moeten winnen van Braga en hopen dat Ludogorets verliest van Hoffenheim.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen