Groep L: Sociedad gaat met Zenit naar volgende ronde

23 november 2017, 21:09

Groep L is beslist. Zenit St. Petersburg was al door naar de volgende ronde, en daar heeft Real Sociedad zich ook bij gevoegd. De Basken boekten donderdag een late zege bij Rosenborg.

Rosenborg - Real Sociedad 0-1

Rosenborg speelde voor zijn laatste kans, maar moest daarvoor winnen. Sociedad had aan een gelijkspel genoeg. De nederlaag van de Noren, die Ajax eerder uitschakelden, was zuur te noemen. In de tweede helft werd een doelpunt afgekeurd voor een overtreding op de doelman. Maar het leken juist de eigen spelers van Sociedad te zijn, die hun ploeggenoot hinderden. Sociedad maakte in de slotminuut aan alle onzekerheid een einde. Mikel Oyarzabal scoorde in de rebound.

Zenit St. Petersburg - Vardar Skopje 2-1

Zenit St. Petersburg beleefde een eenvoudige avond tegen het puntloze en zwakke Vardar Skopje. De koploper van groep L rustte met een 2-0 tussenstand na doelpunten van Dmitriy Poloz en Emiliano Rigoni. Artem Dzyuba miste nog een zelfverdiende strafschop. De Russen bleven het rustig aan doen, zo rustig dat Vardar wel een goal verdiende. Die viel ook via Dejan Blazevski.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen