Groep I: Salzburg verder, Marseille door oog van de naald

23 november 2017, 21:02   Bijgewerkt: 23 november 2017, 21:25

Red Bull Salzburg heeft donderdag de laatste 32 van de Europa League bereikt. De Oostenrijkers beleefden in groep I een eenvoudige avond tegen het Portugese Vitoria de Guimaraes (3-0). Olympique Marseille speelde door een eigen doelpunt gelijk tegen Konyaspor en houdt het bereiken van de volgende ronde in eigen hand.

Red Bull Salzburg - Vitoria de Guimaraes 3-0

Red Bull Salzburg boekte een royale zege op Vitoria de Guimaraes. In het tweede deel van de eerste helft beslisten de Oostenrijkers het duel via Munas Dabbur (foto) en Andreas Ulmer. Hee-Chan Hwang maakte na rust de derde treffer voor de Oostenrijkers.

Konyaspor - Olympique Marseille 1-1

Voor rust gebeurde er helemaal niets bij Konyaspor - Olympique Marseille. De meeste opwinding  pas in de slotfase van de wedstrijd. Jordan Amavi veroorzaakte een strafschop en moest ook nog eens met rood van het veld. Nejc Skubic benutte de penalty. Marseille leek zo de eigen glazen in te gooien, maar een ongelukkig eigen doelpunt van Wilfred Moke geeft de Fransen toch nog goede papieren om de volgende ronde te halen. Tegen het reeds geplaatste Salzburg kan Marseille het over twee weken afmaken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen