Villarreal overwintert in Europa League na zege op Astana

23 november 2017, 18:57

Villarreal heeft zich als zesde ploeg gekwalificeerd voor de knock-outfase van de Europa League. De Spanjaarden waren vroeg op de donderdagavond met 2-3 te sterk voor concurrent Astana. Dynamo Kiev, Steaua Boekarest, Arsenal, SS Lazio en Zenit St. Petersburg gingen Villarreal al voor. 

In groep A ging Villarreal na vier wedstrijden aan kop met acht punten, Astana had een punt minder. Beide ploegen konden zich plaatsen voor de volgende ronde, al waren de Kazachstanen ook afhankelijk geweest van het resultaat later op de avond bij Maccabi Tel Aviv - Slavia Praag.

Astana zal het nu over twee weken in een rechtstreeks duel met Slavia af moeten maken. Tegen Villarreal was de club niet opgewassen. Junior Kabananga hielp Astana nog aan een voorsprong, maar die poetste Villarreal weg. El Submarino Amarillo, spelend in het rood, sloeg toe uit een corner, met Dani Raba als eindstation. Twintig minuten na rust sneed Villarreal ook door de defensie en rondde invaller Cedric Bakambu af. Diezelfde Bakambu maakte in de slotminuten de beslissende derde. De aansluitingstreffer van Patrick Twumasi kwam te laat. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen