Bondscoach Nieuw-Zeeland stapt op na mislukte kwalificatie

Bondscoach Nieuw-Zeeland stapt op na mislukte kwalificatie

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 november 2017 – Ryan Thomas krijgt een nieuwe bondscoach bij Nieuw-Zeeland. Anthony Hudson heeft donderdag zijn ontslag ingediend na de mislukte WK-kwalificatie. De Kiwi's gingen in de play-offs onderuit tegen Peru.

De 36-jarige Engelsman begon in november 2013 aan zijn avontuur bij Nieuw-Zeeland en had als grote doel om plaatsing voor het WK in Rusland te bewerkstelligen. Dat lukte niet, omdat Peru een maatje te groot bleek in de intercontinentale play-offs. "Als groep zijn we heel teleurgesteld door het mislopen van het WK", reageert de coach op zijn beslissing om zijn biezen te pakken. "Toch ben ik heel trots op wat we de afgelopen jaren bereikt hebben met ons team."

Hudson verwacht dat Nieuw-Zeeland over enkele jaren wel naar het WK gaat. "Er staat een geweldige ploeg", zegt de Engelsman. "Het is in staat om grote dingen te bereiken."

Reacties

gerelateerd