Groep C: Atlético houdt hoop levend met zege op AS Roma

22 november 2017, 22:38   Bijgewerkt: 22 november 2017, 22:54

AS Roma zal over twee weken een overwinning moeten boeken tegen Karabakh om plaatsing voor de knock-outfase af te dwingen. Op bezoek bij Atlético Madrid hadden de Italianen aan een gelijkspel genoeg, maar vooral dankzij een heerlijke voltreffer van Antoine Griezmann leven de Spanjaarden nog in groep C. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in Estadio Wanda Metropolitano in 2-0.

Na een redelijk begin van AS Roma zonder echte kansen, nam de thuisploeg het initiatief. Ook dit leverde niet direct een overvloed aan grote mogelijkheden op, maar Atlético ondernam wel een aantal pogingen. Op slag van rust leken de Madrilenen ook op voorsprong te komen, dankzij Augusto Fernández. Maar scheidsrechter Björn Kuipers had in aanloop naar de goal hands geconstateerd van de Argentijn en besloot de treffer af te keuren.

In de tweede helft - toen Kevin Strootman ook mocht invallen - was Atlético een stuk sterker. Nadat Radja Nainggolan al de paal had geraakt, was het uiteindelijk Griezmann die met een heerlijke halve omhaal de openingstreffer binnenjoeg. Roma probeerde het tij nog te keren door met Stephan El Shaarawy een extra aanvaller te brengen. Een tweede gele kaart voor Bruno Peres maakte een einde aan die aspiraties. Kevin Gameiro tekende niet veel later voor de beslissende 2-0, door keeper Alisson Becker te omspelen en binnen te schuiven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen