PSV licht optie Gudmundsson: "Hij ziet het hier zitten"

22 november 2017, 21:13

PSV gaat het contract van Albert Gudmundsson verlengen. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Laurens Melotte tegenover Het Eindhovens Dagblad. De club heeft de eenzijdige optie voor de verlenging van een jaar verlengd, waardoor de aanvaller tot 2019 vastligt.

"Albert ziet het zitten bij PSV", zegt de belangenbehartiger van de IJslander. "Albert beseft ook dat hij nog de nodige stappen moet zetten om een vaste plek in het eerste elftal te krijgen. Er komt veel kijken bij het huidige topvoetbal en bij PSV en Jong PSV knokt hij voor zijn kansen."

Gudmundsson zal mogelijk nog even geduld moeten hebben. "Na dit seizoen is het mogelijk dat een aantal aanvallers bij PSV vertrekt en komen er misschien wel meer kansen voor hem. Hij heeft dan hopelijk de stappen kunnen zetten en kansen gekregen om er vanaf dat moment ook te staan. Wij geloven op dit moment nog altijd dat hij bij en via PSV een mooie carrière tegemoet gaat."

Tot dusver speelde Gudmondsson vooral in de Jupiler League bij de beloften, die hij al meer dan vijftig keer vertegenwoordigde. In de hoofdmacht van PSV was hij tot dusver vijf keer present en zorgde hij al voor twee assists.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen