Bizar keepersprobleem voor oud-Achillesgoalie Te Loeke

Bizar keepersprobleem voor oud-Achillesgoalie Te Loeke

22 november 2017 – Voormalig Achilles '29-doelman Robbert te Loeke is betrokken bij een bizar keepersprobleem. Bij zijn club Plymouth Argyle is woensdag de vierde doelman (!) geblesseerd geraakt. "Ik kan het niet geloven", aldus manager Derek Adams.Door de blessure van de eerste keuze Luke McCormick, kreeg reservedoelman Kyle Letheren het vertrouwen van Adams. Toen ook hij na vijf duels een kwetsuur opliep, mocht Te Loeke, die deze zomer overkwam van Achilles '29, tussen de palen gaan staan. Maar ook hij was niet fit en kampte met rugproblemen.

Remi Matthews werd gehuurd van Norwich City buiten de transferperiode om, het zogenoemde 'emergency loan', wat is toegestaan in Engeland. Maar ook hij heeft inmiddels twee gekneusde tenen opgelopen. "Dit heb ik nog nooit meegemaakt", aldus Adams tegenover de BBC.

Tot overmaat van ramp mag er tussentijds geen goalie meer worden aangetrokken door de nummer 23 van de League One, vanwege de eerdere komst van Matthews. Alleen jeugddoelman Max Childs (17) is voorlopig nog beschikbaar voor Adams.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 20 januari 2021

  2. dinsdag 19 januari 2021