[ENGELAND] Conte hekelt schema, Niasse geschorst na schwalbe

22 november 2017, 21:34   Bijgewerkt: 22 november 2017, 21:57

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

- Conte hekelt druk speelschema

De wedstrijd tegen Karabakh in Azerbeijdzjan heeft Chelsea winnend afgesloten (0-4), maar manager Antonio Conte is niet blij dat zijn ploeg na alweer zaterdag aan de bak moet. Zijn spelers hebben dus slechts twee rustdagen voor de kraker tegen Liverpool. "Dit gebeurt nu voor de tweede keer in anderhalve maand tijd. Eerst tegen Manchester City en nu weer. We moeten vijfenhalf uur reizen en één dag rusten en ons dan nog eens voorbereiden. Met de voorbereiding ga ik in het vliegtuig maar beginnen." (Goal.com)

- Niasse geschorst na schwalbe

Baye Oumar Niasse is als eerste speler in de Premier League geschorst na het maken van een schwalbe. Sinds dit seizoen kijkt er een panel bestaande uit 1 ex-manager, 1 ex-speler en 1 ex-scheidsrechter naar dubieuze situaties in wedstrijden. Na de gretige valpartij tegen Crystal Palace, waarmee hij een strafschop verdiende, besloot het trio hem een schorsing op te leggen van twee duels. De aanvaller mist de wedstrijden tegen West Ham United en Southampton. (FA)

- Yaya Toure kan leven met reserverol

Manchester City-middenvelder Yaya Toure is niet gefrustreerd dat hij minder actie komt dit seizoen bij The Blues. "Kijk naar mijn gezicht, zie ik er gefrustreerd uit?", reageerde hij op de vraag of hij gelukkig is bij de koploper van de Premier League. "We hebben een goed team, met veel zelfvertrouwen. Ik geniet, net als de manager Guardiola. Uit mijn tijd in Barcelona (toen zou hij in de clinch liggen met Guardiola en vertrok, red.) hebben we geleerd dat we de kranten niet moeten geloven." (Sky Sports)

{image[268088][right-half][]}- Yakubu stopt

Voormalig Everton-aanvaller Yakubu Aiyegbeni is definitief gestopt met voetballen. De 35-jarige Nigeriaan zat na zijn vertrek bij Coventry City deze zomer zonder club en heeft op zijn verjaardag, 22 november, zijn afscheid aangekondigd. (Everton)

- Mkhitaryan 'uit vorm'

José Mourinho heeft nogmaals bevestigd dat het passeren van Mkhitaryan in de wedstrijdselectie puur gebasseerd was op de huidige vorm van de aanvallende middenvelder. De Armeen deed tot dusver elk duel van United mee in de Premier League, maar toen Zlatan Ibrahimovic én Paul Pogba fit waren afgelopen weekend, zat hij opeens niet meer bij de selectie voor het duel met Newcastle United. Puur gebasseerd op zijn vorm, aldus de Portugees. (Persconferentie)

- Bolasie weer op de weg terug

Everton-aanvaller Yannick Bolasie is na elf maanden weer in training. De spits kampte met een knieblessure die hij opliep op 4 december 2016, maar woensdag is hij teruggekeerd op het trainingsveld. Al zal het nog wel even duren voor hij zijn wedstrijdrentree kan maken. (Everton)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen