Wijnaldum: "Manier waarop we de voorsprong weggaven pijnlijk"

22 november 2017, 10:53

Georginio Wijnaldum vindt de manier waarop Liverpool een 0-3 voorsprong nog weggaf tegen Sevilla 'pijnlijk'. Hoewel hij het geen slecht resultaat vindt wat de Engelsen behaalden op Spaanse bodem, kan hij niet tevreden zijn. "Op papier is het een goed resultaat, maar niet als je zo'n voorsprong nog weggeeft."

"In de eerste helft waren we echt meedogenloos: we hebben vijf grote kansen gecreëerd, drie doelpunten. Dat was een zeer goed teken", aldus Gini op de clubsite van Liverpool. "Maar dan moet je slimmer zijn in de tweede helft. Zij maakten de aansluitingstreffer en kregen daardoor meer zelfvertrouwen. Dat hebben we in de slotfase niet goed gedaan."

Liverpool had zich al kunnen kwalificeren voor de volgende ronde van de Champions League, als het had gewonnen. Met negen punten uit vijf duels zijn ze echter wel koploper van Groep F, als ze in de laatste ronde Spartak Moskou, de nummer drie (zes punten) op bezoek krijgen.

"Dat is het goede van de hele situatie, dat we kwalificatie alsnog in eigen hand hebben", vond Wijnaldum. "Het is pijnlijk om terug te kijken op het duel in Sevilla, maar we zullen daarom tegen Spartak er wel opnieuw voor moeten gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen