Toornstra ziet lichtpuntjes bij verliezend Feyenoord

22 november 2017, 07:46   Bijgewerkt: 22 november 2017, 08:05

Jens Toornstra is trots op wat Feyenoord dinsdagavond heeft laten zien én op de steun van de Rotterdamse fans. Ondanks de 1-0 nederlaag tegen Manchester City en de daarmee gepaarde uitschakeling zag de middenvelder lichtpuntjes op Engelse bodem. "Het spel biedt in elk geval vertrouwen."

Toch besefte hij ook dat het uiteindelijk simpelweg om de punten gaat. "Daarom hoop je dat goed spel ook gepaard gaat met resultaten. Helaas... Maar we hebben laten zien dat we echt wel wat kunnen. Misschien verdienden we wel een doelpunt. Als de voorzet van Bilal in de slotfase nét wat hoger was geweest, had het zomaar 0-1 kunnen zijn."

Naast het vertoonde spel en het feit dat Feyenoord opponent City voor het eerst in maanden bijna weer eens puntverlies bezorgde, zag Toornsta op het clubkanaal nog iets zeer positiefs in het Etihad Stadium. "De supporters klapten voor ons, steunden ons de hele wedstrijd. Dat was wel een kippenvelmomentje. We weten dat het kan met deze fans, maar prachtig dat ze negentig minuten achter ons stonden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen