Guardiola: "Het was zo moeilijk om de ruimtes te vinden"

21 november 2017, 23:49

Manchester City heeft dit seizoen al vele galavoorstellingen weggeven, maar dinsdagavond tegen Feyenoord ging het uiterst moeizaam. Pas in de slotfase werd het verschil gemaakt door Raheem Sterling (1-0). Trainer Pep Guardiola vindt het geen ramp dat zijn ploeg een keer niet sprankelde.

"Het was zo moeilijk om de ruimtes te vinden vandaag", zegt de Spaanse coach tegen BT Sport. "Dat komt soms voor. De tweede helft was veel, veel beter van onze kant. We kregen kansen en slaagden erin om te winnen. We zijn eerste geworden in onze groep en dus zijn we blijven." In de laatste speelronde speelt City tegen Shakhtar Donetsk, dat met Napoli vecht om de tweede plaats. Guardiola wil zijn sportieve plicht doen in dat duel. "We hebben respect voor de competitie, voor Shakhtar en Napoli. We zullen kijken wie we gaan opstellen."

Bij City vielen de talenten Phil Foden en Brahim Diaz in de slotfase in tegen Feyenoord. "Vandaag is een bijzondere dag voor de club. De academie heeft hard gewerkt in de afgelopen jaren en daardoor is het mooi dat we dit duo konden brengen. Nu weten ze hoe het voelt om in het stadion voor de fans te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen