Berghuis baalt: "Maar hebben onze huid duur verkocht"

21 november 2017, 23:12

Het leek erop dat Feyenoord zou gaan stunten bij Manchester City, maar de dadendrang van de thuisploeg werd de Rotterdammers in de slotfase toch te machtig. Een doelpunt van Raheem Sterling velde het vonnis over Feyenoord (1-0). Steven Berghuis is niet ontevreden, maar baalt wel van de nederlaag.

Door het verlies staat Feyenoord ook na vijf duels nog op nul punten in de Champions League. Een punt bij Manchester City was uiteraard prachtig geweest voor Feyenoord. "Het is teleurstellend dat je de goal toch nog tegen krijgt", zegt Berghuis tegen Veronica. "We hebben onze huid duur verkocht en hebben beter verdedigd, waardoor zo'n late goal wel frustrerend is. We gaven alles, maar het mocht toch niet zo zijn."

Vergeleken met de duels in de Eredivisie is speler tegen Man City wel iets anders, zegt Berghuis. "Je merkt in alles dat het sneller gaat. Zij maken het uiteindelijk af en wij niet. Maar het vertrouwen is er bij ons. We werken er hard aan en gaan hier zeker uit komen", zegt de basisspeler, die met Feyenoord nu uitgespeeld is in Europa. "Helaas hebben we in het begin domme fouten gemaakt. Uiteindelijk is het toch een mooie campagne geweest voor ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen