Heitinga teleurgesteld: "Het was ver ondermaats"

21 november 2017, 21:26

Ajax Onder-19 verloor dinsdagavond in de UEFA Youth League met 0-2 van Legia Warschau. Door een 1-4 overwinning in de heenwedstrijd zijn de Amsterdammers echter wel door naar de volgende ronde. Trainer John Heitinga was uiteraard niet geheel tevreden na afloop.

"Dit is een zware teleurstelling", is de eerste reactie van Heitinga tegenover Ajax TV. De trainer gaf in de return tegen Legia enkele reservespelers de kans, maar dat pakte niet heel goed uit. "Het was vandaag ver ondermaats. Een aantal jongens denkt dat je op zeventig of tachtig procent kunt spelen, maar dat wordt afgestraft. Zeker Europees. Of het onderschatting was? Ik weet het niet."

Heitinga had na afloop ook complimenten over voor de tegenstander. "Legia was in de duels steeds de baas en ze zaten overal bovenop. Ik ben blij dat we door zijn, maar dit had een heel andere avond kunnen worden. Je kookt van binnen en dat heb ik ook aangegeven", zegt de coach, die niet blij was met de instelling van zijn spelersgroep. "Te veel jongens waren ondermaats en te onrustig. Ik miste de passie en de juiste instelling."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen