Fraser wijzigt formatie in 'EL' om zijn elftal fris te houden

21 november 2017, 17:25

Vitesse-trainer Henk Fraser gaat voor het Europa League-duel met SS Lazio flink rouleren. Thulani Serero, Bryan Linssen, Fankaty Dabo en Thomas Bruns beginnen vermoedelijk op de bank. Ook doelman Remko Pasveer verschijnt mogelijk wederom niet aan de aftrap.

De oefenmeester van de Arnhemmers wil zijn ploeg 'fris houden'. Daarom mogen Julian Lelieveld, Mukhtar Ali, Charlie Colkett en Mason Mount vermoedelijk op het strijdtoneel verschijnen van Fraser. Of dat ook voor doelman Pasveer geldt, is nog even afwachten. "Het ziet er goed uit, dus wellicht is hij inzetbaar. Dat zien we in Rome op de afsluitende training", liet de coach weten tegenover De Gelderlander. Is hij niet fit genoeg, dan krijgt Jeroen Houwen wederom het vertrouwen.

Verder zijn Maikel van der Werff (knieblessure), Arnold Kruiswijk (rugkwetsuur) en Alexander Büttner (geschorst) in elk geval niet van de partij in Rome, waar Vitesse alleen aan een overwinning nog heeft. Bij elk ander resultaat is het Europese avontuur van Frasers' formatie sowieso ten einde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen