Griezmann blijft Atlético trouw en sluit winterse transfer uit

21 november 2017, 10:21

Antoine Griezmann maakt het seizoen af bij Atlético Madrid. Hoewel de Fransman niet in al te beste vorm verkeert, is hij van plan om hard te blijven werken voor zijn huidige club. Een transfer in de winterstop behoort volgens hem dan ook niet tot de mogelijkheden.

Griezmann staat nog tot medio 2022 onder contract bij Atlético Madrid, maar is desondanks een veelgehoorde naam in de transfergeruchten. In gesprek met Téléfoot is hij echter duidelijk wanneer hij de vraag krijgt of hij in de winter vertrekt. "Nee. Diego Costa en Vitolo komen erbij en dan willen we een zo hoog mogelijk niveau behalen. Ik heb niet over een vertrek  gesproken", aldus de aanvaller, die geen spijt heeft van zijn besluit om bij Atlético te blijven in de zomer. "Daar ben ik nog steeds blij mee, ook al heb ik enkele duels op rij niet gescoord."

Alle transfergeruchten waarin zijn naam wordt genoemd, verwijst Griezmann dan ook naar de prullenbak. "Misschien heb ik mezelf niet altijd even goed uitgedrukt. Toen ik laatst gevraagd werd of ik ooit samen zou willen spelen met Mbappé en Neymar heb ik ja gezegd. Maar dat betekent niet dat ik direct naar Paris Saint-Germain wil", stelt de spits, die hoopt snel weer te scoren. "Ik heb maar twee duels van mijn niveau gespeeld. Ik moet hard gaan werken om dat te verbeteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen