Pröpper draagt met fraaie assist bij aan remise Brighton

20 november 2017, 22:58   Bijgewerkt: 20 november 2017, 23:04

Sinds zijn transfer naar Engeland beschikt Davy Pröpper over een vaste basisplaats bij Brighton & Hove Albion en de middenvelder heeft zich maandag weer eens positief laten zien in de Premier League. De Nederlander had met een fraaie assist een belangrijk aandeel in de remise tegen Stoke City: 2-2.

Promovendus Brighton draait prima in de Premier League en is door het gelijkspel tegen Stoke al vijf duels op rij ongeslagen. Tegen de ploeg van Erik Pieters, die in tegenstelling tot landgenoten Ibrahim Afellay bank en Bruno Martins Indi in de basis begon, kwam Brighton twee keer terug van een achterstand. Eric Choupo-Moting hielp The Potters na een halfuur aan de leiding door fraai te scoren, maar Pascal Gross maakte die goal kort voor rust ongedaan. Hij was trefzeker nadat Pröpper na een fraaie solo een goede lage voorzet had gegeven.

Daarna waren Kurt Zouma (Stoke) en José Izquierdo (Brighton) nog doeltreffend in het duel, waardoor beide teams genoegen moeten nemen met een punt. Brighton staat keurig negende, Stoke bezet de vijftiende plaats.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen