Jong AZ klopt Jong Ajax na comeback, ook zege Jong PSV

20 november 2017, 21:58   Bijgewerkt: 20 november 2017, 22:45

Ondanks een 0-2 achterstand heeft Jong AZ de wedstrijd tegen Jong Ajax in de Jupiler League weten te winnen. De Alkmaarders zegevierden middels een geslaagde comeback met 4-2 van de nummer twee van het klassement. Ondertussen boekte Jong PSV een simpele overwinning op Jong FC Utrecht.

Het was maandagavond de avond van de beloftenploegen in de Jupiler League; alle vier kwamen ze in actie. Voor Jong AZ verliep de ontmoeting met Jong Ajax uitstekend, al keek het na vijftig minuten wel tegen een 0-2 achterstand aan. Noussair Mazraoui en Mateo Cassierra schonken de Amsterdammers een ruime voorsprong, maar die bleek niet voldoende om te winnen. Jeremy Helmer en Tijani Reijnders zorgden voor een 2-2 tussenstand, waarna Mats Seuntjens in de 85ste minuut de 3-2 maakte. Hij was zondag voor AZ 1 ook al beslissend geweest tegen Roda JC (0-1 winst). Het slotakkoord kwam in blessuretijd op naam van Levi Garcia, die op heerlijke wijze de 4-2 in het doel kegelde. Jong Ajax had bij een zege op een punt van koploper NEC gekomen, maar moet nu even verstek laten gaan.

Ondertussen boekte Jong PSV een makkelijke overwinning op Jong FC Utrecht. Sam Lammers en man in vorm Albert Gudmundsson legden de eindstand al voor rust vast op 2-0. Jong PSV klimt door de winst naar plaats negen, Jong Utrecht blijft voorlaatste staan. 

 

[photo,110306,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen