Toornstra blijft strijdbaar: "Napoli is nog te achterhalen"

20 november 2017, 21:31

Feyenoord verzamelde vooralsnog geen enkel punt in de Champions League, maar nog nog wel hopen op het bereiken van de Europa League. De achterstand op Napoli bedraag drie punten, maar de Rotterdammers spelen in de laatste speelronde nog tegen de Italianen. Jens Toornstra blijft daardoor hopen.

Dinsdag een goed resultaat boeken tegen Manchester City zou Feyenoord erg helpen, weet de middenvelder. "Het kwaliteitsverschil tussen beide teams is natuurlijk een feit", sprak hij volgens de clubwebsite op het perspraatje. "We moeten er alles aan doen om onze huid zo duur mogelijk te verkopen. Als we echt als team spelen, kunnen we het elke ploeg lastig maken."

De derde plaats is het doel voor Feyenoord in de laatste twee Champions League-groepsduels. "Daar zijn we zeker mee bezig. Napoli is nog te achterhalen. Zolang die hoop er is, moet je vertrouwen houden. We hebben ons de afgelopen wedstrijden goed ontwikkeld op dit niveau. Dat moet een keer gepaard gaan met een goed resultaat. Morgen zou daar een mooie dag voor zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen