'Gio': "Stunt is mogelijk, maar het wordt niet makkelijk"

20 november 2017, 20:28

In de Eredivisie is Feyenoord de laatste tijd behoorlijk aan het aanmodderen geslagen, getuige de reeks van vijf wedstrijden op rij zonder overwinning. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst kan dinsdag de zinnen even verzetten met de uitwedstrijd tegen het ijzersterke Manchester City in de Champions League. Van Bronckhorst hoopt op een stunt in het Etihad Stadium.

Manchester City won tot dusver alle CL-duels en staat op twaalf punten. Feyenoord staat nog op nul, maar toch hoopt Van Bronckhorst op een positieve avond. "Het doel is om hier resultaat te halen, zoals elke wedstrijd", sprak hij op het persmoment. "Maar we beseffen dat we tegen één van de beste teams in Europa spelen. Ook al zullen ze wat wissels toepassen, dan nog blijft het een goed team. We zullen in alles top moeten zijn dinsdagavond. Een stunt is mogelijk, maar het zal zeker niet makkelijk worden."

Dat City sterk is, weet Feyenoord maar al te goed. Twee maanden geleden verloor het thuis kansloos met 0-4. "Je zag duidelijk dat we moesten wennen aan het tempo op dit niveau", blikt de oefenmeester terug. "Wat we ook zagen in die wedstrijd: met wat voor systeem je ook speelt, City kan zich aanpassen als geen ander. Niemand zal betwijfelen dat City op dit moment een van de beste teams in Europa is. Tegen hun niveau en spel is tot nu toe geen enkele ploeg opgewassen."

De kans is overigens aanwezig dat spits Nicolai Jørgensen dinsdag verstek moet laten gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen