Guardiola gaat rouleren en noemt Feyenoord 'niet slecht'

20 november 2017, 17:00

Na het teleurstellende gelijkspel tegen VVV-Venlo staat er voor Feyenoord een bezoek aan Manchester City op het programma, misschien wel de beste ploeg van Europa op dit moment. Omdat de formatie van Pep Guardiola al zeker is van de volgende ronde, gaat de coach wat wisselingen doorvoeren.

Dat kondigde hij maandag aan op de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel. Onder meer talenten Brahim Diaz en Phil Foden zullen minuten krijgen. "Wij hebben een grote selectie, tegen Feyenoord zullen een paar andere jongens met frisse benen spelen", zei de coach. "Maar in mijn hele carrière als trainer heb ik nog nooit met een A- en een B-ploeg gewerkt, voor mij is iedereen hetzelfde'', zei Guardiola. "Tegen Napoli speelden Danilo en Ilkay Gündogan. Dus dan wil ik niet spreken van een B-ploeg."

In de Champions League-poule staat Manchester City na vier duels op twaalf punten, het maximale aantal. "De eerste stap is gezet. Nu willen we graag groepswinnaar worden, zodat we in de volgende ronde de return thuis mogen spelen'', sprak de coach. Verwacht wordt dat Feyenoord kanonnenvoer gaat worden in Manchester, maar Guardiola wil dat niet zeggen. "Ik heb een paar wedstrijden van ze gezien. Ze spelen niet zo slecht als iedereen zegt. Natuurlijk gaat Feyenoord proberen te winnen van ons. Ik ben nog nooit een voetballer tegengekomen die dat niet wil.''

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen