Heerenveen wil verlengen met Vlap: "Wij zijn in gesprek"

20 november 2017, 09:20   Bijgewerkt: 20 november 2017, 11:14

SC Heerenveen wil het aflopende contract van Michel Vlap verlengen. De twintigjarige Fries laat de laatste weken een goede indruk achter en dat is andere clubs uit de Eredivisie ook opgevallen. Vlap. Hij scoorde drie weken geleden bij zijn basisdebuut tegen AZ, en herhaalde dat zaterdag tegen FC Twente.

"Wij zijn met Michel in gesprek", laat technisch manager Gerry Hamstra weten aan de Leeuwarder Courant. "We zijn heel tevreden over zijn ontwikkeling en willen hem graag houden." Heerenveen heeft geen tijd om te treuzelen. Heracles Almelo en FC Twente volgen Vlap al langer, ook PEC Zwolle is geïnteresseerd weet de krant.

In Zwolle houden ze rekening met een transfer van Ryan Thomas. Daarnaast hebben Youness Mokhtar en Mustafa Saymak een aflopend contract. De Blauwvingers betwijfelen of het duo hun aflopende verbintenissen wil verlengen. Vlap is een speler die op meerdere posities uit de voeten kan.

Vlap weet wat hij wil. "Ik blijf het liefst bij Heerenveen. Maar als voetballer heb je maar één ding voor ogen: je wilt spelen. We gaan zien wat er gaat gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen