Zorgen bij Van Hanegem: "Te weinig aan Feyenoord gewerkt"

20 november 2017, 07:52   Bijgewerkt: 20 november 2017, 11:27

Willem van Hanegem maakt zich zorgen over de huidige staat van FeyenoordDe Kromme krijgt het idee dat ze in Rotterdam-Zuid niet goed beseffen hoe slecht het momenteel gaat met de landskampioen. Feyenoord verspeelde zaterdag tegen VVV-Venlo (1-1) voor de zoveelste keer punten.

"Er is geen excuus te bedenken dat Feyenoord niet van VVV kan winnen. Dat gezever in de Kuip over de vele gecreëerde kansen kan ik dan ook niet meer aanhoren", schrijft Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad. "Ten eerste viel dat volgens mij zaterdagavond reuze mee en ten tweede is het creëren van een paar kansen als je thuis speelt tegen zo'n bescheiden elftal niet meer dan normaal."

Het spel van Feyenoord leverde zaterdag gefluit op. "Ik zou haast zeggen: het werd verdorie tijd ook. Ik krijg steeds meer het idee dat ze bij mijn club niet eens beseffen hoe slecht het gaat. In de eerste weken van de competitie dacht ik aan de manier van voetballen nog te kunnen zien dat Feyenoord de volgende stap zou gaan zetten. Maar ik heb me kennelijk behoorlijk vergist. Het is momenteel echt allemaal op goed geluk wat ze daar doen ."

Volgens Van Hanegem is het dolende Feyenoord de verantwoordelijkheid van de technische staf. "Er is echt te weinig aan dit Feyenoord gewerkt. Bij Leicester City ging na het successeizoen ook alles mis, maar trainer Claudio Ranieri, daar mocht aanvankelijk niemand aankomen. Tot ze echt nooit meer wonnen en Ranieri alsnog de zak kreeg. Begrijp me goed, ik pleit zeker niet voor het ontslag van Giovanni van Bronckhorst. Integendeel. Maar we moeten Feyenoord wel weer gewoon beoordelen op het heden, los van het prachtige vorige seizoen. En dan is de conclusie dat er gewoon erbarmelijk wordt gepresteerd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen