Buitenland: zege Fenerbahçe, Marseille pakt laat punt

19 november 2017, 23:37

Fenerbahçe is er zondagavond na drie gelijke spelen op rij weer eens in geslaagd om drie punten te pakken. In eigen huis werd overtuigend met 4-1 gewonnen van Sivasspor. Roberto Soldado nam maar liefst drie van de treffers voor zijn rekening.

Na een uur spelen stond het nog 1-1 in het Sukru Saracoglu Stadion van Fenerbahçe, maar daar kwam dankzij invaller Soldado snel een einde aan. Direct nadat hij binnen de lijnen was gekomen tekende hij met een omhaal voor de 2-1. Twee minuten later kreeg Sivasspor nog een tegenvaller te verwerken toen Thievy Bifouma met rood moest vertrekken. Kort daarna maakte Soldado ook zijn tweede en derde treffer waardoor het duel in 4-1 eindigde.

Fenerbahçe klimt door de zege naar de vijfde plek met twintig punten uit twaalf wedstrijden. Dat zijn er zes minder dan koploper Galatasaray. Vincent Janssen begon in de basis bij Fenerbahçe, maar wist zijn stempel niet op de wedstrijd te drukken. Hij werd na 79 minuten naar de kant gehaald.

Marseille

Olympique Marseille heeft op de valreep nog een punt weten te pakken op bezoek bij Bordeaux. De thuisploeg kwam al na drie minuten spelen op voorsprong na een doelpunt van Nicolas de Préville. Marseille slaagde er vervolgens niet in om de kansen te benutten. Pas diep in blessuretijd viel dankzij Morgan Sanson de gelijkmaker alsnog. Marseille staat na zondag op de vierde plaats met 25 punten, tien minder dan koploper Paris Saint-Germain.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen