Internazionale blijft dankzij Icardi in het spoor van Napoli

19 november 2017, 22:49

Internazionale heeft zondagavond een vrij eenvoudige 2-0 overwinning geboekt op Atalanta. Daarmee stijgt de ploeg naar plek twee in de Serie A en blijft in het spoor van koploper Napoli, dat zaterdag al met 2-1 won van AC Milan. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt twee punten.

Inter was in de eerste helft nog zoekende en bij rust stond er dan ook nog 0-0 op het scorebord. Pas in de tweede helft lukte het de thuisploeg om de verdediging van Atalanta te verrassen. Op aangeven van Antonio Candreva was het Mauro Icardi die na 51 minuten voor de openingstreffer zorgde. Negen minuten later was het opnieuw raak voor de Argentijn. Ditmaal kopte hij binnen op aangeven van Danilo D'Ambrosio. Voor Icardi betekende het alweer zijn dertiende treffer in evenzoveel duels.

Door de zege behoudt Inter de ongeslagen status in de Serie A dit seizoen. Het gat met koploper Napoli blijft twee punten. Door de nederlaag van Juventus eerder op zondag stijgt Inter wel naar plek twee. Aan de kant van Atalanta speelden Nederlanders Marten de Roon en Hans Hateboer de hele wedstrijd mee. Atalanta staat momenteel elfde op de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen