Molenaar: "Kunt van een stuk lood niet ineens goud maken"

19 november 2017, 22:28

Roda JC is na de twaalfde speelronde de hekkensluiter in de Eredivisie. In de slotfase gingen de Kerkraders onderuit tegen AZ (0-1). Toch was trainer Robert Molenaar na afloop niet alleen maar negatief. Hij vond zijn ploeg bij vlagen prima spelen.

Vooral de late tegentreffer kwam hard aan bij Molenaar en Roda JC. "Maar het is niet zo dat we naar de slachtbank zijn geleid. Dat is positief voor een ploeg die van ver komt, zeker als je tegen een ploeg in vorm speelt", doelt hij tegenover FOX Sports op het feit dat AZ derde staat met evenveel punten als nummer twee Ajax. "Ik denk dat we bij vlagen AZ de stuipen op het lijf hebben gejaagd."

Na de tegentreffer waren er de eerste witte zakdoekjes te zien op de tribune bij Roda JC. Molenaar hoopt dat de supporters ondanks de mindere periode toch achter de ploeg blijven staan. "We moeten ons vooral vasthouden aan realiteitszin. We gaan AZ niet zomaar even van het veld vegen. Met 0-1 verliezen is heel vervelend, maar we maken wel progressie. Ik snap dat het moeilijk is voor de fans, maar je kunt van een stuk lood niet ineens een stuk goud maken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen