Ten Hag: "Excelsior onaangename ploeg om tegen te spelen"

Ten Hag: "Excelsior onaangename ploeg om tegen te spelen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 november 2017 – FC Utrecht boekte zondag in eigen huis een 3-1 overwinning op Excelsior. Makkelijk ging het echter niet voor de ploeg van Erik ten Hag. De trainer liet na afloop weten dat de Rotterdammers een zeer lastige tegenstander zijn voor ploegen als Utrecht.

FC Utrecht kwam na acht minuten op voorsprong, maar had het lastig met de defensieve speelwijze van de bezoekers. "Ik heb heel veel waardering voor het spel van Excelsior. Wat on-Nederlands."Een ongelooflijk onaangename ploeg om tegen te spelen. Dat zie je ook af aan de statistieken; in uitwedstrijden won Excelsior vier keer en speelden ze één keer gelijk", zegt Ten Hag op de website van de Utrechters.

"De manier waarop wij Excelsior de wil hebben opgelegd: dat is een groot compliment aan de ploeg. Chapeau. Het is moeilijk kansen te creëren tegen Excelsior. De manier waarop wij dat deden, was prima", vervolgt Ten Hag, die vooral te spreken was over de tweede helft. "We kregen veel kansen en hadden er vandaag nog wel wat meer mogen maken. We hadden daarin zakelijker mogen zijn. Of de eindpass, of de afronding: daar ontbrak het nog wel eens aan. Natuurlijk zijn er kritische noten, maar als ik overall kijk moet ik zeggen: chapeau."

Reacties

gerelateerd